Τυροκομείο
  • Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης,
    Τ.Κ. 54500, Τ.Θ. 300
Επικοινωνία
Prizes Prizes Prizes Prizes

Η Εταιρία

Η ιστορία μας

Η διαδρομή μας ξεκινά το 1980 και είναι γεμάτη από επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η διαρκώς ανοδική πορεία μας τοποθετεί το Τυροκομείο Αρβανίτη ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου διεθνώς. Η ποιότητα των τυριών μας έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση.
Η μέγιστη αυτή διάκριση επιβεβαιώνει το βάθος της γνώσης που διαθέτουμε και την αγάπη που δείχνουμε στο Τυροκομείο Αρβανίτη για τη δουλειά μας.


Μανώλης και Μιχάλης Αρβανίτης
Μανώλης και Μιχάλης Αρβανίτης

" Η οικογένειά μας ασχολείται με την τυροκόμηση εδώ και τρεις γενιές. Κληρονομήσαμε την παράδοση της τυροκομικής τέχνης και εξελίσσουμε την ελληνική παραδοσιακή γεύση. Στην ποιότητα δεν κάναμε ποτέ συμβιβασμό και κρατήσαμε αυτό το πιστεύω μας με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται σε μια ανταγωνιστική οικονομία. Γι’ αυτό και σήμερα τα προϊόντα μας χαίρουν αναγνώρισης ανά την υφήλιο με πρωτιές και βραβεία, προωθώντας έτσι την ελληνική τυροκομική παράδοση. Έτσι δείχνουμε τις δυνατότητες της ελληνικής τυροκομίας και μπορούμε άνετα να σταθούμε δίπλα στους καλύτερους παγκοσμίως.

Αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε διαμορφώσει στο τυροκομείο μια ομάδα με εξαιρετικές δυνατότητες. Είναι μια ομάδα ανθρώπων στην οποία ο καθένας φέρνει ξεχωριστές ικανότητες στον τομέα του, συνεισφέροντας στην δημιουργία μοναδικών προϊόντων. Χάρη σ’ αυτούς τα τυριά μας φθάνουν μέχρι Αυστραλία, Καναδά και Ιαπωνία, αλλά δεν μας αρκεί αυτό, θέλουμε να φθάσει στον τελικό καταναλωτή η κουλτούρα της εταιρίας και του τόπου μας. Τα τυριά μας είναι το μεράκι και η περηφάνια μας."


Κρίτων Μπόλκας
Κρίτων Μπόλκας

"Στο τυροκομείο μας παράγουμε ποιοτικά, παραδοσιακά ελληνικά τυριά με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας στην ελληνική αγορά αλλά και σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές την αυθεντική γεύση των ελληνικών τυριών και προωθώντας έτσι την πλούσια τυροκομική παράδοση του τόπου μας. Η σταθερότητα που δείχνουμε σε όλους τους τομείς μας βοηθά στην υγιή ανάπτυξή μας.

Το τμήμα πωλήσεων και διανομής της εταιρίας μας είναι άριστα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών και καλύπτει κάθε ανάγκη για εξυπηρέτηση και ενημέρωση, όσον αφορά στα προϊόντα μας. Είναι πολύ σημαντικό να φτάσει σωστά το άριστο προϊόν μας στον τελικό αποδέκτη, τον οποίο οφείλουμε να ικανοποιήσουμε γευστικά. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι πως τα προϊόντα μας αποσπούν βραβεία και κερδίζουν κάθε μέρα νέους πιστούς καταναλωτές.

Αυτό που εισπράττουμε ως επιβράβευση είναι το γεγονός ότι οι κόποι μας έχουν αποτέλεσμα, πως η ποιοτική οδός αναγνωρίζεται."

Οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας

Τιμούμε την παράδοση και μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας
Βρισκόμαστε στην καρδιά της ελληνικής γαλακτοκομικής παραγωγής, στα βοσκοτόπια της Μακεδονίας
Συντηρούμε την οικογενειακή ταυτότητα του Τυροκομείου Αρβανίτη παρά τη διαρκή μας ανάπτυξη και το μέγεθος των εργασιών μας

Μόνο με ελληνικό γάλα

Στο Τυροκομείο Αρβανίτη δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της πρώτης ύλης μας. Γι αυτό συλλέγουμε καθημερινά το πιο φρέσκο γάλα από τους καλύτερους γαλακτοπαραγωγούς με τους οποίους διατηρούμε πολύχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης. Ελέγχοντας στενά κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας του γάλακτος που χρησιμοποιούμε -από τη σωστή διατροφή και υγεία των ζώων, μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος στον καταναλωτή- στο Τυροκομείο Αρβανίτης εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε χωρίς συμβιβασμούς προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας.

Αφοσιωμένοι στους στόχους μας, με πιστοποιημένη γνώση των σύγχρονων μεθόδων που εξασφαλίζουν υγιεινή απόλαυση και πίστη στον πατροπαράδοτο τρόπο τυροκόμισης, στο Τυροκομείο Αρβανίτη διαφυλλάσουμε τον τοπικό χαρακτήρα των τυριών μας. Έτσι, σας προσφέρουμε προϊόντα που συνεχίζουν την πλούσια και μακραίωνη ελληνική τυροκομική ιστορία, με γεύση αγνή κι αυθεντική που ξυπνά τη μνήμη και τιμά την παράδοση.

Εργαζόμενοι
Κτηνοτρόφοι
Τόνοι γάλακτος
Διεθνή βραβεία