Τυροκομείο
  • Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης,
    Τ.Κ. 54500, Τ.Θ. 300
Επικοινωνία
Prizes Prizes Prizes Prizes

Η Εταιρία

Η ιστορία μας

Η διαδρομή μας ξεκινά το 1980 και είναι γεμάτη από επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η διαρκώς ανοδική πορεία μας τοποθετεί το Τυροκομείο Αρβανίτη ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου διεθνώς.

Η ποιότητα των τυριών μας έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση.
Η μέγιστη αυτή διάκριση επιβεβαιώνει το βάθος της γνώσης που διαθέτουμε και την αγάπη που δείχνουμε στο Τυροκομείο Αρβανίτη για τη δουλειά μας.

Οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας

Τιμούμε την παράδοση και μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας
Βρισκόμαστε στην καρδιά της ελληνικής γαλακτοκομικής παραγωγής, στα βοσκοτόπια της Μακεδονίας
Συντηρούμε την οικογενειακή ταυτότητα του Τυροκομείου Αρβανίτη παρά τη διαρκή μας ανάπτυξη και το μέγεθος των εργασιών μας

Μόνο με ελληνικό γάλα

Στο Τυροκομείο Αρβανίτη δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της πρώτης ύλης μας. Γι αυτό συλλέγουμε καθημερινά το πιο φρέσκο γάλα από τους καλύτερους γαλακτοπαραγωγούς με τους οποίους διατηρούμε πολύχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης. Ελέγχοντας στενά κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας του γάλακτος που χρησιμοποιούμε -από τη σωστή διατροφή και υγεία των ζώων, μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος στον καταναλωτή- στο Τυροκομείο Αρβανίτης εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε χωρίς συμβιβασμούς προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας.

Αφοσιωμένοι στους στόχους μας, με πιστοποιημένη γνώση των σύγχρονων μεθόδων που εξασφαλίζουν υγιεινή απόλαυση και πίστη στον πατροπαράδοτο τρόπο τυροκόμισης, στο Τυροκομείο Αρβανίτη διαφυλλάσουμε τον τοπικό χαρακτήρα των τυριών μας. Έτσι, σας προσφέρουμε προϊόντα που συνεχίζουν την πλούσια και μακραίωνη ελληνική τυροκομική ιστορία, με γεύση αγνή κι αυθεντική που ξυπνά τη μνήμη και τιμά την παράδοση.