Τυροκομείο
  • Νεοχωρουδα Θεσσαλονικης,
    Τ.Κ. 54500, Τ.Θ. 300
Επικοινωνία
Prizes Prizes Prizes Prizes

Τα νέα μας

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2019


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία Τστη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOO...


Περισσότερα

Συμμετοχή στην DETROP 2019


The Fromagerie ARVANITI participated successfully in the International Food and Drink Exhibiti...


Περισσότερα

VORIA.GR: Η Φέτα από τη Νεοχωρούδα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο


Η Αρβανίτης ΑΕ σκανάρει τις αγορές Κίνας και Αυστραλίας με το δυνατό της, εξαγωγικό, χαρτί τη ...


Περισσότερα

Αποκωδικοποιήθηκε το DNA της Φέτας


Ερευνητές του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) ανέλυσαν την ελλ...


Περισσότερα

Συμβολαιακή Κτηνοτροφία


Στο Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συλλέγουμε μόνο τοπικό ελληνικό γάλα και εξελίσσουμε τις δραστηριότητε...


Περισσότερα

Γνωρίστε το τυρί Κασέρι ΠΟΠ


Το «Κασέρι» είναι από τα πιο δημοφιλή τυριά της χώρας, με μεγάλη κατά κεφαλήν κατα...


Περισσότερα

Πιστοποιήσεις Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ διαθέτει όλες τις σημαντικές ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις για τ...


Περισσότερα

Επίσκεψη φοιτητών από το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Master Food Identity»


Στα πλαίσια του διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Master Food Identity»...


Περισσότερα

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2018


Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD...


Περισσότερα

Η συμμετοχή μας στην DETROP 2018


Το Τυροκομείο μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην φετινή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών D...


Περισσότερα

Νόμος για την αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος


Από τις 18/4/2018 εφαρμόζεται ο νόμος Ν.4492/2017, βάσει του οποίου για όλα τα γαλακτοκομικά π...


Περισσότερα

Έρευνα Bloomberg: «Μανούρι διαλέγουν οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου»


Οι μεγαλύτεροι σεφ τιμούν το ελληνικό Μανούρι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Σύμφωνα με πρό...


Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ANUGA 2017


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ στην μεγαλύτερη παγκοσμίω...


Περισσότερα

Σχολή «Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας» από τον ΟΑΕΔ Κιλκισίου


Νέα ειδικότητα από τον ΟΑΕΔ για έναν αναπτυσσόμενο κλάδο αυτόν της Τυροκομίας. Η προσπάθεια τω...


Περισσότερα

Ένταξη στην Guilde Internationale des Fromagers


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη Bra της Ιταλίας, ο Μιχάλης...


Περισσότερα