Τυροκομείο
  • Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης,
    Τ.Κ. 54500, Τ.Θ. 300
Επικοινωνία
Prizes Prizes Prizes Prizes

Τα νέα μας

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2022


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία Τστη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOO...


19/05/2022
Περισσότερα

Πόσα γνωρίζεις για το Τυρί Σαγανάκι;


Με την λέξη σαγανάκι πολλές φορές εννοούμε τον ελληνικό τρόπος μαγειρέματος τυριού στο τηγάνι,...


18/12/2020
Περισσότερα

Δύο ακόμα διεθνή βραβεία για το Τυροκομείο μας


Στον διεθνή διαγωνισμό World Cheese Awards 2019 που φέτος διενεργήθηκε στο Bergamo της Ιταλίας...


24/10/2019
Περισσότερα

Η συμμετοχή μας στην Anuga 2019


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων ...


22/10/2019
Περισσότερα

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2019


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία Τστη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOO...


27/03/2019
Περισσότερα

Συμμετοχή στην DETROP 2019


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συμμετείχε στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε στ...


10/03/2019
Περισσότερα

Συμβολαιακή Κτηνοτροφία


Στο Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ συλλέγουμε μόνο τοπικό ελληνικό γάλα και εξελίσσουμε τις δραστηριότητε...


19/11/2018
Περισσότερα

Γνωρίστε το τυρί Κασέρι ΠΟΠ


Το «Κασέρι» είναι από τα πιο δημοφιλή τυριά της χώρας, με μεγάλη κατά κεφαλήν κατα...


29/09/2018
Περισσότερα

Πιστοποιήσεις Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ


Το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ διαθέτει όλες τις σημαντικές ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις για τ...


10/09/2018
Περισσότερα

Επίσκεψη φοιτητών από το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Master Food Identity»


Στα πλαίσια του διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Master Food Identity»...


22/07/2018
Περισσότερα

Συμμετοχή στην FOODEXPO 2018


Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD...


20/03/2018
Περισσότερα

Η συμμετοχή μας στην DETROP 2018


Το Τυροκομείο μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην φετινή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών D...


01/03/2018
Περισσότερα

Έρευνα Bloomberg: «Μανούρι διαλέγουν οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου»


Οι μεγαλύτεροι σεφ τιμούν το ελληνικό Μανούρι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Σύμφωνα με πρό...


06/05/2018
Περισσότερα

Σχολή «Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας» από τον ΟΑΕΔ Κιλκισίου


Νέα ειδικότητα από τον ΟΑΕΔ για έναν αναπτυσσόμενο κλάδο αυτόν της Τυροκομίας. Η προσπάθεια τω...


30/10/2017
Περισσότερα

Ένταξη στην Guilde Internationale des Fromagers


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη Bra της Ιταλίας, ο Μιχάλης...


27/09/2017
Περισσότερα