Κριτσίνια στριφτάρια με φύλλο σφολιάτας και 1965 Γραβιέρα
Εκτέλεση:
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C και στρώσ...
Εκτέλεση:
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Εκτέλεση:
&n...
Εκτέλεση:
1. Κόβεις το τυρί σε ένα κομμάτι πάχους περίπου 1,5-2 εκ. (να μην είναι π...
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
Διαλύστ...
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
Κόβουμε τα αχλ...
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και χτυπάμε μέχρι να γίνε...
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο ή το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο μαζί με το κρεμ...
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Λιώνουμε μία κουταλιά βούτυρο ή λάδι στο τηγάνι, βρέχουμε τρί...
Προετοιμασία: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε το πλήρες άρωμα του τυριού. Κόβουμ...
Preparation: Heat the oil in a pan (saganaki). Sprinkle the slices of Feta P.D.O Arvanitis ...